Disset Odiseo, S.L. - Plataformes elevadores

Taula elevadora mòbil de gran format: amb plataforma extragran de fins a 2.035 mm de llarg

Fotografia de Taula elevadora mòbil de gran format
La taula elevadora mòbil amb plataforma extragran de fins a 2.035 mm de llarg és un sistema d'elevació per mecanisme de simple tisora amb rodaments sense manteniment.

La força d'elevació es produeix per l'actuació d'un únic cilindre oleohidràulic amb èmbol cromat ancorat a l'interior del mecanisme de tisora i impulsat per una bomba manual de doble efecte amb accionament per pedal. Amb això es redueix la tensió i fatiga originades a l'hora de manipular càrregues. El descens de la càrrega es realitza mitjançant un sistema de rosca que facilita el control del mateix; complint així la funció de "operari present" pel que l'acció es paralitza si l'usuari no acciona directament el control.

L'estructura és d'acer amb bastidor inferior sobre dues rodes fixes i dues rodes giratòries plàstiques. Compta amb protecció exterior de les roda mòbils i bloqueig d'estacionament per a realitzar les operacions de càrrega i descàrrega d'una forma segura. La maneta és de fàcil desmuntatge mitjançant dos cargols.

Tots els models amb tiradors cromats. Es subministren en color Ral5002