ISB Ibérica - Euro Bearings Spain, S.L. - Suports i proteccions per a rodolaments

ISB

Suports per a rodament: fabricats en diferents execucions

Fotografia de Suports per a rodament

Els suports per a rodament de la marca ISB són fabricats en diferents execucions, amb el cos en fosa, alumini, planxa, plàstic i inoxidable. Se subministren amb rodament, dotat d'anell extern esfèric o cilíndric que pot oscil·lar en la pista creada en el suport amb la finalitat de compensar qualsevol possible desviació d'alineament entre l'eix i el suport.

Per les seves característiques tècniques internes, el rodament inclòs en els suports és de la sèrie 62 o 63 segons les taules ISO.

A banda i banda del rodament es munten unes juntes que garanteixen una perfecta estanqueïtat i eviten possibles problemes d'infiltracions de pols, humitat i fluids varis. A més, el costat exterior compta amb unes aletes de protecció que mitjançant l'efecte centrífug garanteixen l'expulsió de qualsevol agent contaminant.

Per a aplicacions en condicions especialment crítiques com el sector agrícola, siderúrgic i en les foses, tots els suports porten una ranura interna per poder muntar un tap de protecció.

Els taps estan disponibles en planxa metàl·lica o en plàstic i poden ser tancats o amb un forat pasante, segons com vagin muntats en l'eix. Per a un millor muntatge, els suports inclouen un cargol de bloqueig amb esfera que dóna una major seguretat enfront de l'afluixament, permet repetits muntatges i desmuntatges i evita qualsevol problema de corrosió per contacte. Els rodaments presenten el cèrcol interior pavonado i són pre-greixats i lubricados, a excepció de les sèries CB-RB-SA-SB que vénen greixats per a tota la vida.