BLUEMASTER by celesa - Corones

Blue-Master (Celesa) Súper coronas

Supercoronas de metall dur: per a xapa i tub

Fotografia de Supercoronas de metall dur
Celesa fabrica súpercoronas de la marca Blue-Master. Fabricades amb dents de metall dur, l'amplària de la dent pot ser de 2,20 mm amb diàmetre des de 14 mm fins a 35 mm. També existeixen amplàries de dents de 2 mm amb 36 mm de diàmetre fins a 120 mm.

Aquestes súpercoronas s'usen per a corts de precisió amb una tolerància de ±0,08 mm. Tenen un angle positiu de tall i dents rectificades. Curta planxes de fins a 4 mm d'espessor.

Aquest tipus de dentat redueix vibracions i millora l'alleujament de l'encenall. No precisa refrigerant.

Cada corona té la seva pròpia claveguera: fins a un diàmetre de 22 mm requereix 6 mm de diàmetre de mànec; des de 23 fins a 59 mm de diàmetre requereix 10 mm de diàmetre de mànec; i de 60 a 120 mm de diàmetre requereix 13 mm de diàmetre de rang.

Estan dotades de broques guies intercanviables. S'utilitzen en trepants elèctrics de rotació. Existeix la possibilitat de reafilados.

Quant a les seves aplicacions, les dues referències existents tenen les seves pròpies. La primera, la Inox XT, està especialment recomanada per a canonades i superfícies corbes. La segona, la Inox X, és per a planxes i superfícies planes.

El tipus de materials als quals es recomana usar aquesta súpercorona són: acers inoxidables, altres acers, coure, alumini, ferro galvanitzat, crom níquel, zinc, fosa, asbesto, P.V.C., fibra de vidre, i tot tipus de fustes, amb una profunditat de tall de 4 mm.