Fronius España, S.L.U. - Altres equips per a la soldadura

Fronius CMT Twin

Sistemes de soldadura: d'alta velocitat

Fotografia de Sistemes de soldadura
Amb les propietats de soldadura del CMT, CMT Twin aconsegueix excel·lents resultats gràcies a la seva alta velocitat de soldadura i el simple control de procés.

Les diferents combinacions de processos proporcionen una àmplia gamma d'aplicacions possibles amb el CMT Twin. Els avantatges dels processos individuals, com l'alta absorció de gaps, menor nombre de projeccions i una bona penetració amb fusió en el procés de premut, es combinen aquí en un doble procés per garantir els nivells més alts de productivitat.

Aquest sistema sincronitzat i la seva tecnologia de procés són únics al mercat i asseguren un arc extremadament estable des de l'inici de la soldadura fins a l'emplenat del cràter final. A més dels alts nivells de beneficis, l'eficiència energètica és molt important. Això s'aconsegueix a través d'un baix input-tèrmic i el fet que la combinació de premut i CMT permet una penetració amb fusió més profunda, sent aconseguida amb els mateixos nivells de potència.

Amb CMT Twin – la combinació de dues fonts d'alimentació, una torxa de soldadura, dues puntes de contacte aïllades i les propietats de soldadura prèvies del CMT – Fronius promet els més alts nivells de productivitat i rendibilitat.