Branson Ultrasonidos, S.A.E. - Soldadura per a processos especials

Branson Ultraseal 20

Sistema de soldadura per ultrasons de tubs: no requereix emmagatzemar energia, l'equip sempre està preparat per soldar

Fotografia de Sistema de soldadura per ultrasons de tubs
Ultraseal 20 és un sistema compacte, lleuger i ergonòmic, fàcil d'usar i de baix cost d'operacions. Amb ell es poden segellar tubs capil·lars de 4 mm i tubs metàl·lics de fins a 12 mm de diàmetre.

Es pot operar directament en la línia de producció, recolzat per un equilibrador, o com a unitat de banc per soldar tubs presurizados amb facilitat.

L'Ultraseal 20 és respectuós amb el medi ambient ja que no requereix emmagatzemar energia, l'equip sempre està preparat per soldar. L'eficiència del capçal d'ultrasons és del 95%, això proporciona uns mínims costos de serveis al llarg de la vida útil de l'equip. L'Ultraseal 20 segella els tubs mecànicament i assembla les superfícies interiors mitjançant vibracions de 20.000 cicles per segon.

L'intens frec barreja les molècules fins a formar una unió metal·lúrgica que assegura el tancament hermètic.

Maneres d'operació:

• Recerca de la pre-altura: un mesurament pre-sónica de la unió d'estrenyi escaneja instantàniament i activa els paràmetres de soldadura òptims de la memòria del controlador per segellar el tub. Aquesta funció s'utilitza per aconseguir segellats repetitius i assegurances quan la grandària i/o la duresa del tub varia dins una líneade producció.

• Sensor de proximitat: el generador d'ultrasons ofereix una energia vibratòria d'alta freqüència per al segellat del tub, fins a aconseguir l'altura de segellat preestablerta. Aquesta funció es requereix quan la grandària del tub i la duresa no varien, per produir un segellat continu i de confiança.

• Prova d'explosió amb Ultraseal 20EX: certificat per un laboratori independent per a l'ús amb refrigerants d'isobutano. Un sistema de neteja segur elimina de l'actuador gas eventualment emanat abans de l'arrencada elèctrica.