Fronius España, S.L.U. - Equips portàtils de soldadura

Fronius TransSteel 3500 Compact

Sistema de soldadura MIG/MAG: amb tecnologia de soldadura digital

Fotografia de Sistema de soldadura MIG/MAG
La variant compacta de la TransSteel 3500 està equipada amb tots els detalls que fan que el dia a dia en la construcció metàl·lica sigui més senzill. Les eines robustes són alguna cosa que es dóna per descomptat. En aquest sentit, la TransSteel 3500 Compact resulta senzillament ideal: un soci robust i fiable que es caracteritza pel seu intel·ligent disseny i un maneig molt senzill. Amb regulació digital i un equipament que inclou coneixements experts, el sistema de soldadura TransSteel 3500c està perfectament preparat per a la soldadura d'acer i garanteix un rendiment del sistema al cent per cent.

- Grandària compacta.

- El maneig més senzill.

- Perfecta soldadura d'acer.

La variant compacta suposa sobretot per al servei en tallers una variant de la sèrie TransSteel que requereix molt poc espai però al mateix temps, és molt potent. També gràcies a l'avanç integrat, la TransSteel 3500 Compact és una opció econòmica en el cas de recursos limitats.

Gràcies a la regulació digital del procés de soldadura, el sistema TransSteel aporta uns resultats de soldadura reproduïbles al cent per cent. Els sistemes TransSteel estan preparats per al futur i són molt flexibles: el concepte, així com la possibilitat de connexió en xarxa i d'activació del sistema de soldadura digital són de tipus modular.

S'han desenvolupat unes corbes característiques de soldadura a mesura de la construcció metàl·lica, que aporten, per exemple, una ignició perfecta i un perfecte cremat final del fil.