Fronius España, S.L.U. - Equips portàtils de soldadura

Fronius TPS Steel

Sistema de soldadura MIG/MAG: especial per al mercat de l'acer

Fotografia de Sistema de soldadura MIG/MAG
La TPS Steel incorpora característiques especials per a l'usuari del sector de l'acer que es poden ajustar de forma ràpida i fàcil a través del panell de control. Aquest sistema de soldadura totalment digitalitzada ha estat realitzat per a la soldadura de propietats superlatives, en tots els aspectes, i per obtenir resultats que siguin replicables en nombroses ocasions. Ja sigui en soldadura estàndard o per arc premut, la TPS Steel és un soci fiable tant en aplicacions manuals com a automatitzades.

La TPS Steel ofereix unes característiques especials per al mercat de l'acer que poden ser ajustades fàcil i ràpidament des del panell de control.

Característiques especials:

- Universal: estalvi de temps, ajustos coneguts de Fronius per a aplicacions soldadura estàndard d'acer, amb un arc universal.

- Dinàmic: curt, arc concentrat amb una reacció dinàmica de corrent en el curt-circuit, penetració profunda, penetració estreta i les més altes velocitats de soldadura.

- Seguiment de junta: característica amb ajust modificat en la resposta en aplicacions automatitzades amb cerca de junta i sistemes de seguiment de la junta. Els ajustos són ràpids i fàcils de fer, estalviant una gran quantitat de temps.

- Arrel: millora el comportament en curtcircuit i un potent arc ofereix un viscós, fàcilment modulable bany de fusió, i permet passades d'arrel perfectes sense necessitat de suport de reforç del bany de fusió. Arrel significa una habilitat de cobertura de gaps superior.

- Bufo magnètic: característica amb propietats millorades contra els trencaments d'arc i deflexiones estranyes causades pels camps magnètics, especialment per a aplicacions automatitzades.

- PCS- premut-arc spray controlat: transició directa des d'un arc premut concentrat a un arc curt spray -sense passar per l'arc globular- per a la penetració profunda i estreta sense risc de projeccions quan es canvia “job” i en el flanc de baixada de corrent.