EOS GmbH - Electro Optical Systems - Màquines per fer prototipus

Formiga P100

Sistema de sinterizado de plàstic per làser: d'alta productivitat i rendibilitat

Fotografia de Sistema de sinterizado de plàstic per làser
El sistema de sinterizado de plàstic per làser modelo Formiga P100 pertany a la categoria dels compactes. Amb un volum de construcció de 200 x 250 x 330 mm, Formiga P 100 produeix productes plàstics de poliamida o poliestirè en unes poques hores directament de dades CAD. La màquina és ideal per a la producció econòmica de petites sèries i productes individualitzats de geometria complexa. Al mateix temps, proporciona capacitat per a la producció ràpida i flexible de prototips plenament funcionals i de patrons per a fosa i motlles de silicona.

El model Formiga P100 ha estat dissenyat per produir parets verticals amb la màxima qualitat superficial. El diàmetre extremadament petit del focus permet la construcció de parets d'un grossor de tan sols 0,4 mm.

El seu sistema de dosatge i dispensació assegura una alta qualitat del producte i estabilitat del procés. Amb estàs característiques, la màquina és molt fàcil d'utilitzar i requereix de pocs accessoris. Com a resultat d'això, el consum d'energia és relativament baix, reduint els costos d'operació.