Rastro Máquinas, S.A. - Serres de cinta per a metall

Ferry KS 600

Sierra de cinta: gir dreta a 60° i esquerra a 60°

Fotografia de Sierra de cinta
L'empresa Rastre Màquines, S. a. comercialitza la serra de cinta semiautomàtica amb mordassa hidràulica i gir dreta a 60° i esquerra a 60° amb bloquejos automàtics a - 45°, 0°, +45°.

Algunes de les seves característiques tècniques són:

Desenvolupament de fulla: 5.320 x 34 x 1,1 mm

Potencia del motor: 3 kW

Obertura de mordassa: 620 mm

Diàmetre de corrioles: 520 mm

Velocitat de la fulla : 15 - 100 m/min

Pes: 1.450 kg

Dimensions (ample x deixo anar x alt): 1.740 x 2.500 x 2.500 mm

La KS 600 consta d'arc d'acer de secció tubular, suport de materials suportat per coixinet central, coixinets ajustables a corrons cònics en el pern oscilante i corrioles de 520 mm Ø.

La serra disposa de parades automàtiques (45°I 0° 45°D), reductor monobloque long-life: té adaptació automàtica de les posicions d'inici talli mitjançant dispositiu d'acostament ràpid amb sensor de contacte.

A més la serra compta amb variador electrònic de velocitat de cinta, autodiagnòstic amb menú de recerca d'avaries i mordassa frontal hidràulica deslizable transversalment

Així mateix la KS 600 compta amb un raspall motoritzat de neteja de fulla, electrobomba de refrigeració lubricada; consta de regulació frontal del tibat de la fulla amb microswitch de tibat (parada automàtica de la serra en cas de trencament o error en tensió de la fulla).

Dins de la seva configuració la màquina compta amb microinterruptor de control; columna monobloque amb calaix extraible recull encenalls; electrobomba de refrigeració lubrificada, pistola de rentat i cinta bimetálica.