Telpro - TelproCE - Serveis de calibratge, mesurament i assaig

Servei de laboratoris d'assajos per a marcat CE: proves d'immunitat a transitoris ràpids

Fotografia de Servei de laboratoris d'assajos per a marcat CE
L'empresa Telpro ofereix el servei d'assajos d'immunitat a transitoris ràpids (Burst), dins de l'apartat d'assajos de compatibilitat electromagnètica (EMC). Aquests assajos permeten verificar el compliment de les normatives tant europees com de tercers països per poder efectuar el marcat CE dels seus productes.

El banc de treball és mòbil i pot situar-se a l'interior de la càmera semianecoica del laboratori. A més disposa de filtres de xarxa, monofásica i trifàsica, d'alimentació de corrent continu, així com per al filtrat de línies de senyalització i control.

Disposa també, annex a aquesta càmera, amb un banc de treball amb tots els instruments de laboratori necessaris per poder realitzar les mesures que exigeixen les normatives.

Tot aquest instrumental del banc de treball annexo està controlat per ordinador mitjançant bus IEE488, la qual cosa permet disposar d'una gran flexibilitat quan és necessari veure el comportament dels equips baix assaig en condicions especials i extremes. A més, permet ser programat per al compliment de normatives especials tant de tercers països com les determinades pel propi client.

Compta amb un circuit tancat de TV per veure el comportament de l'equip baix assaig.

Telpro ofereix l'opció de lloguer de les instal·lacions a jornada completa o a mitja jornada.