Christeyns España, S.L.U. - Generadors d'escuma

Elpress Movisat

Satèl·lits generadors d'escuma: per realitzar les tasques de neteja i desinfecció

Fotografia de Satèl·lits generadors d'escuma
Es tracta d'equips complets per realitzar les tasques de neteja i desinfecció. Consten d'un carro d'acer inoxidable sobre el qual hi ha instal·lat una mànega de pressió i un satèl·lit descentralitzat (HD45B o HD35B) para mitja pressió (aproximadament 20 bar).

- El satèl·lit és del modelo HD45-B amb el qual es pot seleccionar entre les operacions de neteja i desinfecció d'aclarit/baldeo, escumejat i desinfecció, posseeix un sistema injector per mitjà de dues vàlvules de dosatge.

- El satèl·lit és del modelo HD35-B amb el qual es pot seleccionar entre les operacions de neteja i desinfecció d'aclarit/baldeo, escumejat i desinfecció, sistema injector per mitjà d'una vàlvula de dosatge.

L'operari accedeix al punt de neteja, on hi ha una connexió ràpida en la instal·lació d'aigua a pressió i una altra en la d'aire a pressió, connecta ambdues connexions, desenrotlla la mànega i pot realitzar amb facilitat les tasques de L+D.

D'altra banda el satèl·lit mòbil Movisat és un accessori molt útil per emmagatzemar i transportar els instruments per a la neteja i desinfecció tals com a mànega, enrollador de la mànega, filtres i/o llances per aclarit, escumejat i desinfectat; així mateix també disposa espai per col·locar dues garrafes amb els productes per a la neteja i desinfecció.

Es tracta d'un equip molt adequat per a instal·lacions amb molts punts de neteja i pocs operaris; ja que tan sols es necessiten tants equips com a operaris treballin simultàniament. En el cas d'instal·lacions de satèl·lits fixos caldria instal·lar tants com a punts d'aplicació existeixin en la instal·lació.

Equipament:

- Satèl·lit HD45B o satèl·lit HD35B

- Enrollador de mànega manual d'acer inoxidable.

- Mànega TBM-25 metres.

- Dues rodes giratòries i dues rodes fixes.

- Suport per a llances i filtres.

- Espai per a garrafes.