Timken España, S.L. - Rodolaments de corrons

Timken

Rodaments de corrons cònics: per a trens d'aterratge d'aeronaus

Fotografia de Rodaments de corrons cònics
Els rodaments de corrons cònics per a trens d'aterratge compleixen els estrictes requisits de rendiment necessaris en els avions, tant en grans avions de transport comercials com en petites avionetes privades. Es marquen aquests rodaments amb les indicacions "20629" (polzades) o "N0629" (mesures mètriques), que indiquen que estan designats i fabricats per a aquestes aplicacions. 

Gamma de grandàries: entre 34,92 i 268,29 mm (1,375 i 10,5625 polzades) de diàmetre exterior (entre 12,7 i 231,77 mm o 0,500 i 9,125 polzades de diàmetre interior del con).

Atributs de disseny:

Disseny que compleix els estàndards de qualitat tant del client com de l'agència federal de l'aviació d'EE. UU.

Les millores de rendiment del codi de rodament 629 són la configuració estàndard per a les aplicacions actuals i per a les noves. Aquests rodaments avançats permeten aconseguir un rendiment superior mitjançant unes toleràncies més ajustades i poden suportar els repetits becs de càrrega produïts pel pes d'avions de gran tonatge durant l'aterratge.

Els tractaments superficials estan disponibles per millorar encara més el desgast, la fatiga i el rendiment a fricció.

Aplicacions: conjunts de rodes del tren d'aterratge principals i del morro per a avions privats, comercials i militars.

Els tractaments superficials que s'inclouen als trens d'aterratge poden resoldre el rayado de l'extrem del corró/pestanya en les aplicacions per a aeronaus.