Timken España, S.L. - Rodolaments de boles

Timken

Rodaments de boles de precisió: per a màquines eines

Fotografia de Rodaments de boles de precisió
Els rodaments d'alta precisió fabricats per a la classe de tolerància MM/MMV treballen amb un nivell de precisió i de funcionament que compleix els estàndards ABEC 9/ISO P2, al mateix temps que inclouen característiques no essencials dels estàndards ABEC 7/ISO P4 amb la finalitat d'aconseguir l'efectivitat en els costos.  

Els rodaments d'alta precisió estan dissenyats per complir els requisits més exigents per a les màquines eines d'altes velocitats, precisió, rigidesa i màxim temps d'activitat de la màquina. Els acabats especials de la pista de rodadura i els dissenys dels rodaments de boles permeten aconseguir les velocitats de funcionament més altes possibles.  

Gamma de grandàries: entre 10 i 300 mm (0,3937 i 11,8110 polzades) de diàmetre interior. 

Atributs de disseny:

Dissenyat per complir les especificacions de precisió de funcionament ABEC 9/ISO P2.

Les característiques de disseny no essencials dels estàndards ABEC 7/ISO P4 s'integren per aconseguir l'efectivitat en els costos

Inclou angles de contacte de 15 i 25 graus per a diferents combinacions de càrregues axials i radials.

Disseny WI disponible que permet suportar una major capacitat a velocitats moderades i elevades.

Les superfícies del diàmetre extern i del diàmetre intern microcodificado permet als constructors de màquines aconseguir un ajust òptim dels components essencials de l'eix. 

Aplicacions: eixos d'amoladoras a alta velocitat, eixos de perforadores i fresadores a alta velocitat, circulació de materials a alta velocitat, eixos de fresadores de precisió horitzontals i verticals.