Timken España, S.L. - Rodolaments de corrons

Timken TSR

Rodaments axials: de corrons esfèrics

Fotografia de Rodaments axials
Els rodaments axials de corrons esfèrics estan dissenyats per aconseguir una alta capacitat axial amb baixa fricció i alineació de corró contínua. Aquest tipus de rodament és ideal per a aquelles condicions de funcionament en les quals s'experimenten càrregues elevades, dificultats per establir o mantenir l'alineació de l'allotjament o deflexión de l'eix.

Gamma de grandàries: entre 110 i 850 mm (4,3307 i 33,4646 polzades).

Atributs de disseny:

Uns corrons amb un perfil molt especial de generatriu esfèrica, disposats amb una gran inclinació angular, suporten altes càrregues axials i moderades càrregues radials.

La geometria de rodaments i la tecnologia de fabricació tenen com resultat una fricció reduïda del rodament.

L'autoalineación interna dels elements de rodament durant el seu funcionament compensa les deflecciones de l'eix i les distorsions de l'allotjament degudes a xocs o càrregues elevades.

La compensació inherent del TSR enfront de la desalineació ofereix als dissenyadors d'equip la possibilitat d'utilitzar allotjaments amb elements soldats en lloc d'haver de reduir a complexes carcasses de fosa, la qual cosa permet reduir els costos de mecanitzat. Quan es prefereix l'ús de fosa, l'alineació del diàmetre interior és menys important si s'utilitzen rodaments axials esfèrics.

L'estil "I" utilitza una geometria de rodaments millorada, la qual cosa permet uns majors índexs de càrrega dinàmica i unes característiques de lubricació millorades. 

Aplicacions: dispositius per evitar fugides, classificadors, extrusores, caixes d'engranatges, treballs de laminatge en metall i corrons de suport, ventiladors per precalentador, bombes i cintes transportadoras de cargol.