Casals-Fonseca, S.A. - Rectificadores especials

Favretto TRD

Rectificadora de doble muntant i taula giratòria: amb capçal universal programable

Fotografia de Rectificadora de doble muntant i taula giratòria
Les rectificadores Favretto de la sèrie TRD són de doble muntant i travessa fixa. Sobre l'entremaliada poden muntar-se un o dos carros i sobre cadascun d'ells es poden incorporar diversos tipus de capçals: verticals fixos, horitzontals fixos, universals programables, torreta de 4 estacions (per muntar queixals, palpadores, etc.), palpadores de mesurament, de tornear en dur, de fresar, etc.

És a dir, les rectificadores Favretto de la sèrie TRD són completament modulars, adaptant-se perfectament a qualsevol exigència del client, principalment per rectificar però també per tornear, fresar, etc. Aquesta sèrie pot rectificar peces de fins a Ø de 6.000 mm i d'altura màxima d'1.600 mm. Com a opció, pot incorporar el canvi automàtic de queixals amb magatzem de diverses capacitats.

La rectificadora model TRD/O3000 destinada al sector eòlic té un Ø màxim rectificable de 3.000 mm en una taula recolzada sobre rodaments hidrostàtics, un motor principal d'accionament molgui de 30 kW i un capçal portamuela universal programable de ± 110º.