Renishaw Ibérica, S.A.U. - Software per a metrologia

OMV

Programari de verificació de màquines: completa l'exhaustiu paquet d'inspecció Renishaw

Renishaw ha llançat el seu primer programari d'inspecció per a PC en màquines-eina.

El programari OMV (per a verificació en màquines) de Renishaw ha estat programat expressament per a màquines-eina, i té com a objectiu la inspecció de prototips, peces complexes i de gran grandària, peces per a diferents usos, i peces de motlles i matrius sobre les dades originals CAD.

Amb un enfocament senzill: seleccionar i fer clic, la inspecció no pot ser més fàcil. La inspecció s'inicia automàticament després de fer clic en les diferents característiques de la peça modelada.

Una simulació gràfica completament integrada de les rutines de la sonda sobre el model CAD augmenta espectacularment la confiança de l'usuari.

Mitjançant l'ocupació de sondes d'alta precisió de Renishaw, com la nova compacta OMP400 o la ja establerta MP700, mesuren les dades de la superfície i els envien al PC, on uns potents algorismes de mesura (del tipus MMC) processen les dades.

Funcions com a cercles de diversos punts, cilindres, cons, esferes i plànols poden mesurar-se ara amb un alt grau de precisió. Les sondes MP700 i OMP400 no necessiten ser calibrades en tots els vectors en els quals es van a utilitzar, la qual cosa suposa un avantatge per a l'usuari en reduir la quantitat de punts de mesura necessaris en cada peça i millorar considerablement la durada dels cicles.