Synerplus, S.L.L - Software de control integral (ERP)

ERP Selenne ERP Metal

Programari de gestió per al sector del metall: producció discreta i per processos

Fotografia de Programari de gestió per al sector del metall
ERP Metall ofereix una solució per a la gestió total que resol totes les necessitats de les empreses. Producció discreta i per processos. Respon a produccions repetitives, fabricació sobre comandes o ofertes a clients, fabricació interna per a estocs i subfabricados. Gestió de delegacions, MRP i planificació dels requeriments de material, arquitectura SOAP, reutilització parcial o total de pressupostos, automatització de projectes, consums de materials, consums de mà d'obra, fitxatges sobre tasques, gestió intel·ligent de compres, gestió multialmacenes configurables, cercadors semàntics i preparats per a alts volums de dades, ofertes i seguiment, CRM, logística, gestió completa sobre clients i proveïdors, personalització sobre tablets, integració de maquinària, conversions, tarifes, signatura digital, completa gestió documental associada, passos entre cicles flexibles i configurables, integració amb altres sistemes, alts nivells d'autonomia, idiomes, configuradors del sistema, implantacions més ràpides, Business Intelligence i Quadres de Comandament, tresoreria, comptabilitat, fitxers de configuració, anàlisi estratègica, integració total amb totes les eines de Windows.

La Plataforma Selenne ERP Metall està basada en un gran workflow que modela diferents cicles productius complets i adaptables. Ofertes, projectes, MRP i planificació dels requeriments de material, oficina tècnica, planificació de la producció, consum de materials, consum de temps, serveis i analítiques completes. ERP com a solució per al sector del metall permet la planificació operativa, automatització de les ordres de producció, control de la fabricació discreta i per processos, consums de materials, inici d'operacions, logística de la producció, consums d'hores i tasques, sistema per a la total planificació de materials, balanceig de càrregues, control de les desviacions.

Cada vegada que es genera una fabricació, Selenne genera un Diagrama de Gantt que conté la previsió temporal de finalització, no només del treball global sinó de totes les seves fases i tasques. De forma completament intuïtiva, mitjançant senzilles operacions d'arrossegar/deixar anar, podem moure o modificar la temporalitat de cada fase i tasca, així com establir nivells de paral·lelisme (treballs que poden ser realitzats alhora) i definir dependències entre fases i tasques de manera que l'inici d'una fase o tasca quedi supeditat a la finalització de qualsevol altra, sigui anterior o no en el diagrama. D'aquesta forma, cada treball estarà completament pautat i definit, facilitant enormement les previsions i implicacions.