Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Portapinzas

Sandvik Coromant CoroChuck 930

Portapinzas hidràulics de gran precisió: per a un rendiment segur de les eines en les operacions de fresat i trepat

Fotografia de Portapinzas hidràulics de gran precisió
Aquest portapinzas hidràulic de gran precisió de Sandvik Coromant aporta a les seves eines un rendiment segur en les seves operacions de fresat i trepat. Aquest portapinzas hidràulic ofereix la major seguretat d'extracció disponible al mercat i és perfecte per satisfer les altes exigències de precisió de la desviació.

Tecnologia Fulcrum: el secret després de l'alta precisió i la seguretat d'extracció resideix en el disseny optimitzat de la membrana soldada, que permet una subjecció de màxima seguretat amb dos suports a cada costat (fulcrums).

Aquest disseny garanteix una excel·lent transmissió del parell per optimitzar el rendiment en maduixes de ranurar, broques, eines d'escariar i maduixes de ranurar de metall dur. A més, el bon rendiment es repeteix al llarg de múltiples cicles de subjecció, per preservar una alta qualitat superficial del component i ampliar la vida útil de l'eina. Així mateix, el disseny de CoroChuck 930 disposa de funcions d'amortiment que minimitzen les vibracions durant el procés de mecanitzat.

Basat en el sistema hidràulic de subjecció d'eines, CoroChuck 930 pot fixar-se o deixar-se anar ràpidament amb una clau dinamométrica especial; el que, gràcies als canvis i reglatges d'eina ràpids i senzills, optimitza l'eficiència dels seus processos. A més, no es necessiten eines addicionals per fixar o afluixar el sistema.

El portapinzas manté les toleràncies, amb diferències de micres, i millora així la precisió de l'eina, l'acabat superficial i la productivitat. La desviació de precisió es pot mesurar en <4 m (157 pulg.) a 2,5 × DC.

CoroChuck 930 garanteix un bon rendiment en tots els tipus de màquina-eina que presenten un component o una claveguera giratòria; torns, màquines multitarea, centres de mecanitzat i eines motoritzades en centres de tornejat, i torns verticals.

Disponible en disseny tipus llapis, prim i para mecanitzat pesat, CoroChuck 930 està equilibrat de conformitat amb DIN 69888.