Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Portaeines

Sandvik Coromant Hydro-Grip Heavy Duty (HD)

Porta eines de precisió: millora el rendiment d'eines com maduixes d'espiga, broques i escariadors

Fotografia de Porta eines de precisió
El nouvingut porta eines a la gamma de precisió Hydro-Grip de Sandvik Coromant proporciona un rendiment segur de l'eina en desbast pesat. Hydro-Grip Heavy Duty (HD) permet oferir un amortiment única alhora que una potència i estabilitat molt elevades. Aquest sistema garanteix una excel lent transmissió de parell que millora el rendiment d'eines com maduixes d'espiga, broques i escariadors.

Hydro-Grip HD subjecta amb fermesa eines de mànec cilíndric mitjançant forces simètriques que redueixen l'excentricitat de l'eina al mateix temps que transmeten un gran parell mecànic. Aquest comportament es manté al llarg de múltiples cicles de subjecció, el que garanteix la gran qualitat superficial del component i una llarga vida útil de l'eina. A més, cada portaeines està equilibrat de forma individual G2.5, cosa que el fa apte per a ús a alta velocitat. Hydro-Grip HD es fonamenta en un sistema de subjecció hidràulic que es pot prémer i deixar anar amb rapidesa, facilitat i de forma repetida mitjançant una clau de parell específica. El sistema facilita la configuració i canvi de l'eina, el que al seu torn escurça els costosos períodes d'aturada de la màquina.

La gamma de porta eines d'alta precisió Hydro-Grip garanteix una subjecció ferma de l'eina per molt diverses aplicacions, des acabat a desbast pesat, amb diàmetres d'entre 6 i 32 mm. Els porta eines tenen una exactitud de l'ordre de micròmetres que augmenta la precisió i la vida útil de l'eina i milloren la superfície del component, alhora que incrementen el rendiment general del mecanitzat.