Iscar Ibérica, S.A. - Plaquetes per fresar

Iscar Helido H690

Plaquitas triangulars de doble cara: amb sis talls de cort helicoïdals

Fotografia de Plaquitas triangulars de doble cara

Iscar ha desenvolupat la linea Helido H690, una família d'eines per a fresat a 90º. Les plaquitas triangulars H690 TNKX 1606…tenen 6 talls de cort helicoïdals a dretes i són molt resistents a causa del seu gran espessor. El disseny helicoïdal de les plaquitas Helido H690, juntament amb un seient de gran rigidesa, proporciona una durada extremadament elevada i un rendiment molt estable.

La família inclou maduixes huecas de 50 a 250 mm de diàmetre. Cada grandària de maduixa està disponible en configuració de pas normal i fi. Les maduixes poden mecanitzar amb passades de fins a 13,5 mm de profunditat, i a més poden realitzar operacions de ranurado, fresat en rampa i cajeado.

Es poden utilitzar en una àmplia gamma de materials: acers aliats i inoxidables, fosa i molts tipus de materials de baixa maquinabilidad. En operacions d'escairat i fresat de ranures i indústries com l'aeronàutica, generació d'energia i mecànica general.

Característiques de les maduixes:

-Baixes forces de tall, a causa de la geometria de la plaquita, amb angles altament positius.

- Alleujaments per a fresat en rampa.

- Maduixes de pas fi per maximitzar la productivitat.

- Les maduixes Helido H690 de fins a 125 mm de diàmetre disposen de forats de refrigeració interna dirigits a cadascun dels talls de tall, la qual cosa perllonga la durada de la plaquita.

- Sistema especial de fixació per a un perfecte ajust entre plaquita i seient, proporcionant una major durada i un excel·lent rendiment.

- Recobriment Hard Touch per una més fàcil evacuació d'encenall i major protecció enfront del desgast i a la corrosió.

Les plaquitas triangulars H690 TNKX 160610 PNTR tenen 6 talls de cort helicoïdals a dretes i són molt robustes i resistents. Tenen un pla wiper per a un excel·lent acabat superficial. El radi d'aresta estàndard és d'1 mm.

A causa de la seva robustesa, al seu exclusiu rompevirutas amb angle positiu i a una excel·lent combinació de qualitats, la nova família Helido H690 ofereix una elevada durada i baixes forces de cort.

Els seus talls de cort helicoïdals ofereixen una esquadra a 90º i un tall suau i net gràcies també al pronunciat angle de despreniment axial.

Qualitats:

- Les plaquitas Helido H690 estan fabricades en les més avançades qualitats de metall dur Summe Tec d'Iscar, que augmenten significativament la productivitat en el mecanitzat de la majoria de materials industrials, com a acers aliats i inoxidables, fosa i aliatges a altes temperatures.