Taegutec Spain, S.L.U. - Plaquetes de tornejat

TT8125

Plaquitas per al mecanitzat d'acers: amb recubrimento CVD per a acers

Fotografia de Plaquitas per al mecanitzat d'acers

Taegutec va introduir primer la qualitat TT8115 per mecanitzar acer a alta velocitat. Aquesta qualitat està creant una gran reputació al mercat mundial.

D'acord amb la demanda del mercat, aquesta qualitat, la TT8125, amb recobriment CVD ha estat desenvolupada per al mecanitzat en general de l'acer, com per exemple: acer dolç, acer al carboni, acer aliat, acer de rodament i acer per a eines.

Desenvolupat a partir d'un substrat dur que sotmès a un procés de sinterització especialitzat, la tenacitat del tall de tall augmenta considerablement per aconseguir major rendiment. La qualitat TT8125 incorpora també un substrat basat en un procés de recobriment d'alumina alfa. Això minimitza el desgast del flanc i el desgast del cràter en el mecanitzat d'acers.

TT8115 s'ha desenvolupat amb la tecnologia T-TURN que proporciona un rendiment excepcional tant en corts continus com interromputs. A més, els talls de tall d'aquesta qualitat estan protegits quan es mecanitza acer forjat o peces amb un acabat de superfície a escala. La qualitat pot minimitzar l'adhesió al caient de tall en el mecanitzat d'acers de baix contingut de carboni tals com l'acer dolç, acer baix en carboni i acer de baix aliatge de carboni.

La TT8125 incrementa també la durada de la plaquita minimitzant la fricció entre encenalls i la superfície superior de la plaquita durant el mecanitzat. La plaquita TT8125 també millora la resistència al desgast i duresa comparat amb la TT3500. Taegutec ha decidit substituir la qualitat TT3500 per la TT8125. Taegutec subministrarà la TT3500 fins que s'esgotin les existències.

Característiques TT8125

• Aplicació general de tornejat per a acers en corts continus i interromputs.

• Plaquita optimitzada per a produccions massives

• Molt estable per a una gran varietat d'aplicacions

• Bona combinació entre duresa i resistència al desgast

• Allarga la vida de l'eina comparat amb les qualitats d'altres competidors.