Mitsubishi Materials España, S.A. - Plaquetes de tornejat

Mitsubishi Materials MC6025

Plaquitas per a tornejat: per a aplicacions P20

Fotografia de Plaquitas per a tornejat
MC6025 és la tecnologia que ofereix el màxim rendiment en tornejat ISO P20.

La qualitat MC6025 d'alt rendiment per a aplicacions P20 incorpora tecnologia 2 en 1. Aquesta tecnologia combina 2 tipus de recobriments de CVD capaços d'oferir un mecanitzat perfecte i satisfer les necessitats de producció modernes. La capa superior ultralisa, amb recobriment de CVD nanotexturizado, inclou TiCN més fi i més uniforme mitjançant un procés denominat tecnologia de control de desenvolupament de cristalls. A més, aquesta tecnologia també permet aconseguir una capa AI2O3 molt més uniforme que ofereix una gran resistència al desgast i al trencament, garantint així una llarga vida útil de l'eina a altes velocitats que exigeixen les aplicacions P20.

Les cares laterals tenen un “recobriment negre ultra-uniforme”. Aquest recobriment també és extremadament llis i estabilitza el desenvolupament de desgast durant el mecanitzat gràcies a la reducció de la fricció, contribuint a la millora de la precisió dimensional del component acabat. A més, la reducció de la fricció prevé els danys anormals, com l'astellat, i permet un mecanitzat estable durant més temps.

El substrat de metall dur s'ha desenvolupat per treballar en col·laboració amb les capes de recobriment, a fi d'oferir la millor combinació. El substrat ofereix una composició i distribució de la duresa ideal i ofereix una màxima resistència en la deformació plàstica més propera a la superfície i la duresa necessària en el nucli per impedir el trencament de la placa.

Les geometries dels rompevirutas de Mitsubishi són fàcils d'identificar: LP per a tall lleuger, MP per a tall mitjà i RP per a tall pesat. Aquest nou rompevirutas RP és ideal per a aplicacions de tall pesat i incorpora una vora resistent al trencament i una cara de cort inclinada per reduir l'obstrucció dels encenalls.

Sinergia completa. La combinació del substrat de metall dur i de les capes de recobriment amb una bona elecció del rompevirutas, fa que la qualitat MC6025 sigui una elecció ideal per a aplicacions P20 amb productivitat d'alta velocitat de fins a 300 m/minut en acers dolços, acers al carboni i aliatges d'acer.