Iscar Ibérica, S.A. - Altre eines per a màquina-eina

Iscar Pentacut

Plaquita: amb 5 talls de cort

Fotografia de Plaquita
Iscar disposa de la plaquita Pentacut, amb cinc talls de tall i especial per a aplicacions multifunció que inclouen el ranurado, tronzado, cajeado i chaflanado.

Aquesta rendible plaquita està dissenyada per a operacions de ranurado poc profund i tronzado de petites barres (amb diàmetre de fins a 12,5 mm). És molt adequada també en el tronzado de tubs.

La plaquita està muntada tangencialmente al lateral del portaeines, recolzada sobre dues superfícies de contacte perifèriques per garantir precisió del centre de cort. La plaquita es fixa mitjançant un cargol torx lateral que es pot accionar des de tots dos laterals del portaeines amb el que el canvi o rotació de plaquita es pot efectuar sense retirar el portaeines de la torreta de la màquina.

Aquestes eines munten en qualsevol tipus de torn.

Les plaquitas Pentacut es divideixen en dos tipus:

- per a aplicacions de tronzado: disponibles en una gamma d'amples de 0,5 a 2 mm, per a profunditats de mecanitzat màximes de 2,5 mm a 6 mm.

- per a aplicacions de ranurado i cajeado: es fabriquen en una gamma d'amples de 0,50 a 3,18 mm, amb precisió de ±0,02 mm. Aquestes plaquitas se subministren en diversos radis d'aresta estàndard, dissenyats per al mecanitzat d'anells de seguretat i ranures similars.