Salvagnini Ibérica, S.L. - Panelladores

Salvagnini P2Xe

Paneladora automàtica: ràpida, automàtica, compacta i precisa

Fotografia de Paneladora automàtica
La paneladora automàtica P2Xe realitza plecs fins a 165 mm d'altura. És la proposta de Salvagnini per a les empreses que volen créixer en competitivitat, qualitat i temps de resposta al mercat. Aquesta màquina gestiona de forma totalment automàtica la producció d'un panell requerint la intervenció d'un operador només per a les operacions de càrrega i descàrrega i, si és necessari, en les rapidíssimes operacions de canvi d'eines.

La P2Xe fa la tecnologia de panelado accessible a una àmplia gamma de clients, oferint una solució de plegat completa, avançada i productiva. Equipada amb sistema de control numèric propietari, amb interfície gràfica intuïtiva i programació senzilla i amb l'exclusiva tecnologia ABTTM Salvagnini, P2Xe garanteix elevat estalvi energètic i alta qualitat de panelado. Amb les seves característiques, P2Xe es confirma com un veritable concentrat d'innovació que pot realitzar plecs fins a 165 mm d'altura i 2.500 mm de longitud en 18 metres quadrats de superfície.

En les paneladoras P2Xe, el pisador és universal. Compta amb un segment central i amb dos laterals simètrics que permeten la seva expansió o contracció automàtica. També disposa d'un determinat nombre de segments que permeten regular fàcilment la longitud en funció de les dimensions del panell a plegar. D'aquesta manera, el pisador canvia la seva configuració en funció de les mesures del panell que s'hagi de produir, per la qual cosa no és necessari canviar les eines en canviar la peça en producció. Així mateix, el pisador es pot compondre, del llarg mínim al màxim amb passos de 5 mm.