Beckhoff Automation, S.A. - Mòduls de comunicacions i I/S per a autòmats programables

PR032012

Mòduls de comandament manuals: en portes d'armaris de control amb connexió de bus de camp universal

Fotografia de Mòduls de comandament manuals
Beckhoff amplia el seu sistema modular de terminals de bus amb mòduls de comandament manuals per al seu muntatge en portes d'armaris de control. Els mòduls I/O digitals i analògics permeten el control i la supervisió de dades de procés, així com una intervenció manual sense obrir l'armari de control. Els mòduls de comandament manuals es poden integrar en el sistema de terminals de bus mitjançant extensió K-Bus i estan disponibles per a tots els sistemes de bus habituals a través dels acobladors de bus corresponents.

El muntatge dels mòduls de comandament manuals en la porta de l'armari es realitza mitjançant sistema snap-in. En total hi ha a disposició quatre mòduls funcionals diferents per al nivell del comandament manual:

– KL8519 | Entrada digital de 16 canals: mòdul d'avís

– KL8528 | Sortida digital de 8 canals: commutació entre funcionament manual i automàtic, ajust de sortides

– KL8524 | Sortida digital de 4 x 2 canals: commutació entre funcionament manual i automàtic, ajust de sortida de 2 anivellis

– KL8548 | Sortida analògica de 8 canals 0…10 V: Commutació entre funcionament manual i automàtic, especificació de valor nominal mitjançant potenciòmetre.