Walter Tools Ibérica, S.A.U. - Mascles de roscar

Walter Prototyp Paradur HSC / Prototyp Prototex HSC

Mascles de metall dur: tant per a acer com a fosa d'alta qualitat

Fotografia de Mascles de metall dur
Amb Prototyp Paradur HSC, Walter ha desenvolupat un metall dur molt més sòlid per a acer. Les eines de metall dur juguen un paper cada vegada més important en el roscat. Walter ha seguit aquesta tendència amb el Prototyp Prototex HSC per a rosques. Aquests mascles de metall dur són ideals per a materials d'acer.

Les proves realitzades amb Walter Prototyp HSC sobre material C70 (1.1231) també han aconseguit importants increments en la vida útil de l'eina. Amb Prototex HSC s'aconsegueixen les 13.500 rosques, mentre que un competidor de metall dur tan sols va aconseguir 6.400. El mascle per a forat cec Paradur HSC, dissenyat per a profunditats fins a 2xD, va aconseguir les 4.500 rosques. L'eina HSS-I utilitzada com a comparació va aconseguir 450 rosques.

Una de les propietats més importants de Prototex/Paradur HSC mascles és la seva gamma d'aplicacions: cobreix, tant materials d'acer amb resistències des d'aproximadament 850N/mm2 a 1.200N/mm2 amb dureses UHRc, com a materials de fosa d'alta qualitat.