AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Màquines especials per a metalls

Agme

Maquinària especial per a deformació de tubs: estan compostes per premses hidràuliques

Fotografia de Maquinària especial per a deformació de tubs

Agme dissenya i fabrica màquines a mesura pel crimpado de tubs. Aquestes estan compostes per premses hidràuliques Agme adaptades a aquest procés de deformació. En aquesta unitat s'han incorporat a més sistemes de control de presència del tub, útils d'estampació i utillatge especial compost per utillatges flotants, tant cap avall com cap amunt, una unitat hidràulica per a la inserció i extracció de la matriu de l'interior del tub, sistemes de posicionament angular del tub i grups hidràulics.

Gràcies a aquesta premsa especial s'aconsegueixen realitzar operacions de deformació de tubs de forma ràpida, eficaç i segura en un temps de cicle de 7 s.

El procés es realitza de la següent manera. El tub es carrega manualment, iniciant-se cicle i realitzant-se el posicionament angular del tub. Posteriorment, s'insereix la matriu a l'interior del mateix i primer es produeix un moviment cap avall de la premsa on els útils deformen el tub, i posteriorment un moviment cap amunt de la premsa fins a la seva posició inicial. Llavors la matriu és extreta de l'interior del tub i els útils de posicionament es retiren. Finalment es realitza la descàrrega manual del tub.