Rösler International GmbH - Sistemes d'acabats per vibració

Rösler Long Radius

Màquina vibradora circular en continu de cuba extralarga: ideal per un desbarbado ràpid i eliminació de rebabas en poc espai

Fotografia de Màquina vibradora circular en continu de cuba extralarga
El concepte LR (Long Radius, Gran Ràdio) ofereix un alt grau de flexibilitat. Les màquines de gran ràdio es poden usar per a processos continus en cadena i per a procés per lots. Durant el procés per lots, les màquines estan equipades amb portells pneumàtics de separació. El procés per lots en màquines LR permet el procés de grans elements amb un mínim contacte de les peces entre elles. La seva aplicació principal és en operacions d'alimentació contínua en cadena.

L'alimentació contínua permet que les màquines LR estiguin col·locades directament en un procés de fabricació en cadena sense la necessitat d'invertir en un car equip de càrrega de lots. En aquest procés, d'una sola volta, els sistemes de flux de Gran Ràdio són ideals per un desbarbado ràpid, eliminació de rebabas i bugada. Els components de zinc, alumini o acer fos poden ser processats immediatament després d'haver estat tallats o fosos. El procés es duu a terme entre 4 i 16 minuts.