Industrias Mail, S.A. - Freses especials

Mail

Maduixes: especials de dents

Fotografia de Maduixes
En Indústries Mail, el departament de R+D aporta les solucions més precises per a cada necessitat específica, aconseguint òptims resultats en totes les peces de precisió.

En qualitat, la concessió del Registre d'empresa d'acord amb la Norma ISO 9002 ha suposat el reconeixement de l'esforç que realitzen totes les persones que integren l'empresa. El Sistema d'Assegurament de la Qualitat desenvolupat i implantat en Indústries Mail garanteix la fabricació de productes de Qualitat que responen a les exigències dels clients. El desenvolupament i aplicació de les modernes tècniques de Gestió Industrial dins d'un procés de Millora Contínua permet a Indústries Mail oferir al mercat mínims temps de maduració i respostes àgils.

Entre els productes que presenten es troben les maduixes. En Indústries Mail es fabriquen maduixes especials de dents (llis, esfèric, cònic) amb materials seleccionats en HSS-PM sinterizado, metall dur integral micrograno, per a treballs de gran velocitat en fresats, desbastament i acabat. Els mànecs són adaptables a qualsevol format. Durant el procés de fabricació de la gamma de maduixes, Mail aplica els més rigorosos controls de qualitat per garantir les màximes exigències de precisió. Amb totes les garanties.