SMW Autoblok Ibérica, S.L. - Punts, contrapunts i llunetes

SMW-Autoblok SLU/SLUA / SR/SRA / K/KA / KLU / SLU-B/SLUA-B

Lunetas autocentrantes: per a tornejat del mercat

Fotografia de Lunetas autocentrantes
Smw-Autoblok s'enorgulleix de comptar amb la gamma més completa de lunetas per a tornejat del mercat. L'àmplia gamma de solucions estàndards permet als usuaris trobar una luneta que s'ajusti a les seves necessitats d'amarri al mateix temps que encaixa a l'espai disponible en màquina.

Smw-Autoblok disposa de les següents sèries de lunetas en catàleg, i per tant en estoc, per a una gran varietat de solucions i necessitats:

- Sèrie SLU-X/ SLUA-X: rang d'amarri Ø6-460 mm. Gamma estàndard amb cos estanco, vàlvula de seguretat, control de carrera mitjançant sensor de proximitat, connexió per a aire comprimit per presurizar el cos de la luneta i protectors d'encenall. Les lunetas SLUA-X disposen de la característica addicional del braç superior pivotante (obertura addicional) la qual cosa permet carregar les peces directament en vertical fins al rang màxim de la luneta.

- Seriï SR/SRA: rang d'amarri Ø20-460 mm. Gamma Premium que a més de disposar de totes les característiques de la gamma estàndard, disposen de control de carrera continu de la posició i sortida de taladrina a través dels braços per a neteja i augment de la vida útil dels corrons. Les lunetas SRA disposen de la característica addicional del braç superior pivotante (obertura addicional) la qual cosa permet carregar les peces directament en vertical fins al rang màxim de la luneta.

- Seriï K/CA: Rang d'amarri Ø65-910 mm. Gamma Premium compacta. Amb les mateixes característiques que les lunetas SR, destaquen per disposar d'un cos més compacte la qual cosa permet instal·lar una luneta amb major rang d'amarri en la mateixa màquina. Les lunetas CA disposen de la característica addicional del braç superior pivotante (obertura addicional) la qual cosa permet carregar les peces directament en vertical fins al rang màxim de la luneta.

- Sèrie KLU: rang d'amarri Ø20-293 mm. Gamma Premium amb braços estrets, especifico per al tornejat de cigonyals. Mateixes característiques que les lunetas SR.

- Sèrie SLU-B/ SLUA-B: gamma estàndard amb cilindre lateral. El muntatge del cilindre en el lateral permet que la luneta tingui una menor longitud podent generalment utilitzar lunetas amb major rang d'amarri en la mateixa màquina.

En cas de no disposar de la luneta necessària per a l'aplicació en catàleg, Smw-Autoblok disposa d'una àmplia base de dades de solucions ja fabricades amb diferents rangs d'amarri i capacitats podent proposar la solució ideal de forma àgil.