AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Trànsfers i línies trànsfer

Agme

Línies d'assemblatge completes: per a l'assemblat de guies de seients de cotxe

Fotografia de Línies d'assemblatge completes

En el departament d'enginyeria de maquinària especial d'Agme es desenvolupen projectes “clau en mà”, oferint solucions d'assemblatge globals. Per a això, es dissenyen i construeixen transfers lineals i rotatius que formen línies d'assemblatge completes.

En aquestes màquines a mesura es produeix el trasllat de components entre diferents estacions de treball mitjançant moviments lineals o circulars. Són totalment automàtics o semiautomàtics i disposen de capacitat per situar tantes estacions de treball com siguin necessàries.

En aquesta línia d'assemblatge de guies de seient es realitzen les següents operacions:

- Control i verificació de components i de model.

- Greixat o lubricació de guies inferiors de seient

- Muntatge de la guia superior i inferior

- Crimpado de les guies inferiors

- Suavitzat de guies de seients

- Tanqui del topall final i comprovació de casquillos

- Control i revisió mèdica de l'esforç en moviment lliure de la guia

- Marcat d'etiquetes

També s'automatitzen altres operacions com: càrrega d'eixos, reblat d'eixos, posicionat i selecció de components automàtics, càrrega de molls automàtica i control de qualitat en l'execució dels processos.

A més de premses i remachadoras, en aquestes màquines especials s'inclouen molts altres dispositius com a sistemes d'alimentació automàtica, unitats de posicionament i ajust, robots, estacions de control i testat de subconjunts assemblats i tot tipus d'utillatge necessari per realitzar operacions de deformació i assemblatge. Així mateix, aquests transfers poden ser automàtics o semiautomàtics amb una o diverses estacions de càrrega manual.

Amb màquines d'assemblatge com aquestes es realitzen muntatges de components pertanyents a molt diversos sectors: components d'automoció, serralleria, aparellaje elèctric, petit electrodomèstic, parament, material metge quirúrgic, indústria en general, etc.