Bautermic, S.A. - Forns per a tractaments tèrmics i superficials

Bautermic

Forns, estufes i secaderos: per a assecat, fusió, polimerizado, tractaments tèrmics diversos, deshidrogenado, forja, cocció, vidre, ceràmica, etc

Fotografia de Forns, estufes i secaderos
Bautermic, S. a. ofereix una àmplia gamma de Forns i Estufes industrials de petit i mig format, normalitzats i aptes per a qualsevol tipus d'escalfament amb els quals es pot treballar des de la temperatura ambienti fins a 1.250 °C.

Es caracteritzen per una molt bona precisió de temperatura i una gran rapidesa d'escalfament, tot això s'aconsegueix amb un baix cost, a causa del seu alt rendiment tèrmic, per la qualitat dels seus refractaris, aïllants i elements de calefacció en els casos que el procés ho requereix, aquests forns s'equipen amb recirculació forçada d'aire, atmosfera interior de protecció o bé amb buit. La regulació d'aquests forns és sempre automàtica, ajustant-se la seva potència de calefacció a l'estrictament necessari per mantenir constant la temperatura de treball programada. per a controls especials s'instal·len microprocessadors proporcionals de temps/temperatura. Les càrregues es dipositen a l'interior de les muflas directament o sobre safates especials, quan els processos de treball ho precisen disposen de registres d'entrada d'aire i evacuació de gasos, presa de mostres, seguretats antiexplosivas, etc. A part d'aquests tipus estàndard, es fabriquen per encàrrec tot tipus de forns especials continus, lineals, rotatius, giratoris aeris, amb sistemes de calefacció, per combustió de gas o gasoil, etc., tot d'acord amb les necessitats de cada client.