Böllhoff, S.A. - Elements roscats

Helicoil plus Screwlock

Filets inserits: amb frenat intern del cargol

Fotografia de Filets inserits
Els filets inserits Helicoil plus es caracteritzen per crear rosques de la major precisió i de gran resistència al desgast i a les tensions, amb propietats com la resistència a la calor o a la corrosió, on a més el fregament amb toleràncies estretes és reduït.

Gràcies a la tècnica de reforç del terrajado per mitjà de l'Helicoil plus es millora la resistència i es realitza la recuperació de les rosques danyades. A més, els filets inserits Helicoil plus no es desgasten, comporten una distribució uniforme de la càrrega i la tensió i estan disponibles en diferents variants per respondre als requeriments més diferents.

Dins de la gamma de filets inserits Helicoil plus, Bollhoff ofereix la versió Helicoil plus Screwlock. Es tracta d'un filet inserit que està fabricat a partir d'un fil laminat en secció ròmbica. D'aquesta forma s'obtenen dos filetejats concèntrics d'alta precisió i un terrajado intern ajustable que pot ser utilitzat per tots dos costats. Però, a més porta un sistema de frenat intern per frenar el cargol. Aquest frenat s'obté gràcies a una o diverses espires poligonals que provoquen una forta pressió sobre els flancs del filet.

El parell d'estrenyi i el parell de frenat obtinguts amb els filets Helicoil són similars als valors indicats en les normes ISO 2320 i DIN 267, parteix 15, o també poden ser adaptats cas per cas a les exigències sol·licitades.

Els filets inserits Helicoil plus Screwlock es reconeixen pel seu color vermell i pel seu marcat amb la forma d'un diamant.