Hard Metal Enginering, S.L. (HME) - Freses de metall dur

Eines i utillatges de metall dur: per a deformació, cort, punzonado, calibrat, premsatge, laminatge, etc

Fotografia de Eines i utillatges de metall dur

HME és una empresa especialitzada en l'anàlisi, dissenyo fabricació de solucions que resolguin les necessitats particulars de cada client basades en productes de metall dur.

El metall dur és un compost format per carbur de tungstè i cobalt que ofereix solucions òptimes en totes aquelles aplicacions en les quals sigui necessària una alta resistència al desgast. El seu camp d'aplicació és, per tant, il·limitat, existint solucions basades en metall dur en aplicacions emprades per a deformació, cort, punzonado, calibrat, premsatge, laminatge, etc.

En totes aquelles aplicacions en les quals sigui necessari prevenir l'acció del desgast i augmentar la vida dels útils el seu equip tècnic buscarà i proposaran les solucions més adequades per a cada cas, dissenyant i desenvolupant tots els aspectes implicats: procés de fabricació (d'acord a les necessitats de l'aplicació es poden obtenir productes amb acabats de precisió que garanteixen elevades prestacions) i qualitats (HME dissenyarà l'aliatge òptim tenint en quanta la funció i les condicions de va portar útil).

El metall dur s'utilitza en sectors tan diversos com a automoció, aeronàutica, eines de tall, mineria, maquinària, serralleria, utillatge de mesurament i control, fabricació d'utillatges especials per a arrencada d'encenall i aplicacions diverses com a eines de tall, maduixes, escariadores i avellanadores, eines de perfil, etc.