Iscar Ibérica, S.A. - Portaeines

Iscar Safe T-Lock

Eines de perfilat amb elevada rigidesa: per a un contornejat de precisió

Fotografia de Eines de perfilat amb elevada rigidesa
Els portaeines Iscar amb fixació per cargol SDNCN …-13-SL i SDJCN …-13-SL para plaquitas ròmbiques de 55º amb incidència 7º disposen d'una ranura en el seient en la qual encaixa un ressalti guia que es troba en la part inferior de la plaquita, garantint una elevada rigidesa en operacions de perfilat.

El disseny garanteix una elevada precisió fins i tot després de la substitució, sense experimentar desajustaments ni moviments quan canvia l'adreça de mecanitzat, com s'exigeix en aplicacions de perfilat.

- DCMT 13T5..-F3P-SL: plaquita ròmbica positiva de 55º amb el rompevirutas F3P, per a operacions d'acabat i semiacabado en acer. Disponible en qualitats IC8150 i IC8250.

- DCMT 13T5..-M3M-SL: plaquita ròmbica positiva de 55º amb el rompevirutas M3M, per semiacabado i aplicacions generals en acers inoxidables i de baix contingut en carboni. Disponible en qualitats IC6015 i IC6025.

- DCMT 13T5..-SM-SL i DCMT 13T5..-PF-SL: a més dels rompevirutas F3P i M3M, ISCAR llança la mateixa geometria de plaquita amb els rompevirutas SM i PF en plaquitas DCMT 11T3.

L'exclusiu disseny de fixació que permet el mecanitzat amb majors avancis/profunditats, per la qual cosa el temps del cicle és menor, mantenint una elevada precisió del perfil.

Les eines estan disponibles amb mànecs de 16, 20 i 25 mm. La combinació de l'elevada rigidesa del sistema de fixació, els rompevirutas i les qualitats de metall dur més avançades ofereixen la solució definitiva per a aplicacions de perfilat de precisió.