Bondioli y Pavesi Ibérica, S.A. - Recambios y accesorios para maquinaria agrícola

DNCE50 / DNCE100

Distribuïdors elèctrics modulars on-off: per a una optimització del rendiment hidràulic

Fotografia de Distribuïdors elèctrics modulars on-off
La sèrie DNCE50 i DNCE100 de distribuïdors elèctrics modulars on-off , permet una optimització del rendiment hidràulic, baixes pèrdues de càrrega, màxima flexibilitat dels sistemes hidràulics, i una reducció dels costos en integrar les vàlvules en el propi cos.

El distribuïdor DNCE50 té un cabal de 50 l/min a la màxima pressió nominal; una màxima pressió contínua de treball de 250 bar; simple, de doble efecte i posició flotant; disponible vàlvules de bloqueig pilotades integrades; i amb estranguladores de cabal integrats.

El distribuïdor DNCE100 té un cabal nominal de 100 l/min; una màxima pressió contínua de treball 250 bar; simple, de doble efecte i posició flotant; disponible vàlvules bloquejos pilotades integrades; disponible vàlvules limitadores de pressió integrada en les boques; Flexibilitat modular; i flexibilitat dels elements garantida per la modularidad dels components. Opcionalment poden afegir-se rácores mascles i femelles; estranguladores per a reducció del cabal d'alimentació en les seccions successives; i una protecció del cablejat elèctric.