MCarraro, S.L. - Equips per el desbarbatge

Kennametal TEM P350

Desbarbadoras: mètode d'energia tèrmica

Fotografia de Desbarbadoras
La màquina P350 és una solució per eliminar simultàniament totes les rebabas internes i externes en una sola operació.

El model P350 està dissenyat per acomodar volums de producció mitjans i grans, així com manejar diferents peces de treball que les seves rebabas siguin difícils d'eliminar.

El P350 està disponible en dues grandàries de càmera amb una força de subjecció de 3,5 Mn. Ofereix una llarga vida útil i una qualitat consistent de les peces, fins i tot en els entorns operacionals de tres torns.

Característiques i avantatges:

- Màquina amb estructura resistent: assegura els majors nivells d'estabilitat en cada fase del procés de producció.

- Taula d'indexació amb cinc de tancament: les operacions de càrrega i descàrrega se simplifiquen i es possibilita una producció de gran volum, ja que els plats de tancament serveixen per acomodar la peça de treball.

- Plats de tancament assegurats hidràulicament: la càmera d'eliminació de rebabas està segellada hermèticament, eliminant tot dubte de contaminació i garantint la seguretat de la producció.

- Mesurament de gasos mitjançant cilindre de dosatge: aquesta funció proporciona un mesurament molt precís de la quantitat de gas necessària, aconseguint així un nivell de qualitat consistent.

- Armari amb supressió de sorolls integrada: l'armari impedeix la penetració d'emissions de soroll a l'entorn de producció i assegura la seguretat de l'operador de la màquina.

- Controlador lògic programable (PLC per les seves sigles en anglès) de fàcil ús i ampliable: el programari pot acomodar-se amb facilitat als paràmetres específics del client.

- Estació de sondeig amb netejador de segells integrat: aquesta funció evita els danys a les peces i la màquina deguts a interferències, perllongant la vida útil del segell de tancament.

- Supervisor de bloc de barreja: ofereix una inspecció ràpida i senzilla bloc de barreja abans de la seva instal·lació en la màquina.