Pepperl + Fuchs, S.A. - Convertidores y acondicionadores de señal

Pepperl + Fuchs SC

Condicionadors de senyal: amb una amplària de sol sis mil·límetres i una temperatura ampliada a 70 ºC

Fotografia de Condicionadors de senyal
Condicionadors de senyal amb una amplària de sol sis mil·límetres, una temperatura ampliada a 70 ºC, i una estabilitat duradora, fiable i precisa.

El Sistema SC utilitza separació d'alta qualitat de 3 vies, entre entrada, sortida i alimentació, suportant una tensió de treball de fins a 300 V i una tensió de prova de fins a 2,5 kV.

El disseny de baix consum assegura un baix escalfament, contribuint a l'àmplia gamma de temperatures, de fins a 70 ºC, en la qual els productes poden funcionar.

L'ús eficaç de l'espai dins d'una cabina s'aconsegueix mitjançant un disseny compacte: les carcasses, que són només de 6 mm d'ample, redueixen la necessitat d'espai dels mòduls al mínim. L'altura de la carcassa és tan baixa que els mòduls encaixen al reduït espai de les canaletas de cable.

Les fonts d'alimentació del transmissor són una part integral del Sistema SC. Transfereixen els senyals 4…20 dt. dels convertidors de senyal connectats, i al mateix temps subministren la tensió d'alimentació per a ells. Les fonts d'alimentació del transmissor estan disponibles amb una funció de divisió del senyal i dispositius tan intel·ligents que, a més del senyal analògic, poden transmetre múltiples variables HART.

Els convertidors de temperatura, els repetidors de corrent amb alimentació per llaç i els convertidors de senyal universals per a senyals bipolars també formen part de la gamma de models del Sistema SC.