Redex Spain, S.L. - Reductors i variadors de velocitat

Redex KRPX

Concepte cúbic per a accionaments pinyó-cremallera: estalvia costos de disseny i muntatge i millora substancialment la rigidesa de l'accionament

Fotografia de Concepte cúbic per a accionaments pinyó-cremallera
Amb un ull en els costos i amb l'altre en les prestacions, la majoria dels líders fabricadors de màquines-eina s'han passat a el “concepte cúbic” inventat i desenvolupat per Redex per millorar les solucions en accionaments d'eixos.

El “concepte cúbic” implica que l'estructura de la màquina on es munta el reductor es converteix en part de l'accionament en si mateix. No es necessiten peces intermèdies entre reductor i màquina i, en moltes ocasions, evita la necessitat d'estendre el carro on va muntat. La implementació del muntatge solament requereix el simple mecanitzat d'una superfície plana per adaptar l'interface de muntatge del reductor. El principal objectiu és estalviar costos de disseny i muntatge i millorar substancialment la rigidesa de l'accionament.

KRPXng és la generació de reductors planetaris de baix joc, altíssima rigidesa i millorada eficiència, el sistema planetari de la qual es troba allotjat directament en la carcassa cúbica, sense peces intermèdies. Dos reductors motoritzats cancel·len completament el joc del sistema mitjançant una gestió màster-esclau (sistema TwinDrive de Redex).

La gamma KRPXng està disponible en 5 grandàries. Són reductors compactes en altura de pinyó, no sent major de 75,9 en la grandària més petita i 135 mm en el major.

KRPXng incorpora la solució patentada de Redex de tallat del pinyó en el mateix eix de sortida, que ofereix la combinació idònia entre parell transmissible i rigidesa lineal. El paquet de rodaments que suporten l'eix-pinyó de sortida es compon de dos rodaments de corrons de contacte angular precargados i notablement sobredimensionats. Aquesta construcció permet que el punt de suport estigui el més a prop possible del punt de càrrega en el pinyó de sortida, ja que tan sol el grossor de la rosca de precarga separa el pinyó del paquet de rodaments. Gràcies a aquest disseny únic es redueix considerablement la flexió radial, que és responsable del 60% de la distorsió total, la qual sol ser el punt feble de la majoria de sistemes existents al mercat.

En conseqüència, les freqüències naturals dels accionaments d'eix que incorporen els KRPXng augmenten notablement, podent disposar la màquina d'alts nivells de KV que permeten majors dinàmiques (fins a 25 m/s2) sense necessitat d'implementar filtres electrònics. El resultat és una major capacitat per desplaçar càrregues més pesades a major velocitat en els més exigents requeriments de posicionat.