Maquinser, S.A. - Centres de tornejat i fresatge

Quattro Y2

Centres de tornejat: amb eix I en ambdues torres

Fotografia de Centres de tornejat
Biglia presenta la seva modificada Sèrie Quattro, els centres de tornejat de doble claveguera i doble torre, ara amb eix I en ambdues torres, per augmentar la productivitat en el mecanitzat de peces complexes partint de barra.

Després de 20 anys del primer torn de la sèrie Quattro, el Quattro I2 és l'última evolució dels B-445/470 I.

Els principals beneficis ofert per la bancada de 30°, la robusta construcció de tots els seus components com la bancada, les guies i les torres són: gran rigidesa per mecanitzar qualsevol tipus de material, perfecta evacuació d'encenall, reducció de temps i major vida d'eines, disponibilitat de fins a 30 eines per al mecanitzat de peces complexes i reducció dels temps de preparació de màquina i ergonomia i facilitat d'accés per a les operacions de canvi d'eines.

El disseny modular permet un ampli rang de configuracions i diferents possibilitats d'adaptacions especials a les diferents necessitats de l'usuari. El resultat final és una màquina extremadament eficient per a la producció flexible de peces simples, complexes usant eines motoritzades, eix C i eix I.

A les versions de la sèrie Quattro I2 amb pas de barra 45 i 65 mm, Biglia presenta a més la petita de la sèrie el B 436 I2 amb pas de barra 36 mm i fins a 7000 rpm.