ROMI Máquinas España, S.A. - (ex Italprensas Sandretto, S.A.) - Tornos CNC

Romi GL 240M

Centre de tornejat: per a mitjana i alta producció

Fotografia de Centre de tornejat

Dissenyat per operar en ambients de producció mitjana i alta, el centre de tornejat Romi GL 240M és una màquina àgil, amb altes velocitats de desplaçament dels eixos, per al seu ús en diferents tipus d'aplicació. Gràcies a la seva construcció robusta, és apropiat per al mecanitzat a plena potència. La seva bancada monobloque està ideada per absorbir les forces de tall i la vibració. Proporciona un millor acabat de les peces, durabilitat de la màquina i eines de cort.

L'equip compta amb taula i carro transversal, amb recolzo en guies lineals d'ultra velocitat, avanç ràpid de 30 m/min, i una bona precisió de posicionament i repetibilidad. La inclinació de 35° del conjunt permet una evacuació eficaç de l'encenall, que contribueix per a l'estabilitat tèrmica de la màquina.

També disposa de torre portaeines de 12 posicions, amb el disc i suport estàndard VDI d'eines fixes i accionades, que proporciona flexibilitat per al trepat, fresat i roscat. A més, està equipat amb CNC Fanuc 0i-TD, d'alta tecnologia i confiabilitat, amb pantalla de 10,4” de LCD en color.

Característiques:

Diàmetre màxim torneable = Ø 260 mm

Longitud màxima torneable entre puntes = 400

Nas de la claveguera = ROSTEIX A2-5 "o A2-6"

Rang de velocitats = 6-6.000 (ROSTEIX A2-5 ") o 4-4.500 (ROSTEIX A2-6")

Avanç ràpid (eixos X i Z) = 30 m / min

Nombre d'eines a la torre = 12

Potència del motor principal (30 min.) = 25 CV / 18,5 kW