DMG Mori Ibérica, S.L.U. - Centres de mecanitzat verticals

DMG DMF 260 linear

Centre de mecanitzat de columna mòbil: amb magatzem d'eines mòbil amb capacitat per 30 posicions en la versió estàndard

Fotografia de Centre de mecanitzat de columna mòbil

El nucli del centre de mecalizado DMF 260 linear és la seva bancada de granit extremadament estable, que absorbeix vibracions, i la columna mòbil termo-simètrica. També destaca el magatzem d'eines mòbil amb capacitat per 30 posicions en la versió estàndard i que assegura ràpids intervals de canvi o curts temps d'encenall a encenall de menys de 5 segons. De manera opcional es pot ampliar el magatzem a 60 o fins i tot a 120 eines.

Per a alguns, molt més impressionant que la seva tècnica és el nou disseny de DMG, la més recent innovació que Deckel Maho Seebach ha presentat. Les seves grans finestres permeten visualitzar l'àrea de treball de 2,600 mm x 700 mm x 700 mm (en X, I i Z), suficient perquè els seus operaris quedin impressionats, fins i tot pel control DMG ERGOline amb pantalla 19", el Siemens 840D solutionline amb ShopMill Open o l'Heidenhain iTNC 530 amb SMART.NC que proporcionen un excel·lent servei orientat a tallers.

Quant a la productivitat, la DMF 260 linear es presenta amb marxes ràpides de fins a 80 m/min en tots els eixos. La combinació de tecnologia amb accionaments directes en l'eix X i el sistema de mesurament directe també asseguren una excel·lent precisió en la peça. La versió estàndard inclou un potent parell amb 8,000 rpm, però també hi ha opcions de claveguera de 14,000 rpm i 18,000 rpm, para, per exemple, els especialistes en el mecanitzat d'alumini.

Existeix una opció que permet adaptar l'eix B controlat a CNC en lloc del capçal vertical estàndard. Si l'usuari opta per la versió amb taula rotativa CN integrada com a eix C addicional, pot endinsar-se a l'impressionant món del mecanitzat de 5 cares/5 eixos. L'extremadament llarg recorregut transversal de l'eix X de la DMF 260 linear permet fins i tot la integració de dues taules rotatives CN i (juntament amb la paret separadora a l'àrea de treball) conseqüentment 5 eixos així com el mecanitzat pendular de peces petites, requerint molt poc temps de preparació.

Per tant, la DMF 260 linear pot configurar-se per a diferents treballs i indústries gràcies a una àmplia gamma d'opcions modulars, que permeten des del fresat en 3 eixos al mecanitzat simultani en 5 eixos i des d'un disseny d'eina i motlle a una aplicació en el sector aeronàutic. A més, a part de la versió dinàmica amb accionament lineal, hi haurà una versió molt més econòmica amb clavegueres de boles en el llarg recorregut de l'eix X.



Recorreguts X / I / Z mm 2,600 / 700 / 700

Velocitat rotacional

de la claveguera: estàndard rpm 8,000

Marxa ràpida X m/min 80

Acceleració m/s² 8

Nombre d'eines 30 (60/120)*

Màx. pes de peça kg 2,150

Mesures de la taula mm 2,900 x 700

Control DMG ERGOline®

amb pantalla 19" i programari 3D Siemens 840D powerline

Heidenhain iTNC 530