Goratu Máquinas-Herramienta, S.A. - Centres de mecanitzat verticals

Goratu GVC 600

Centre de mecanitzat: vertical

Fotografia de Centre de mecanitzat
El centre de mecanitzat vertical GVC 600 de Goratu Màquines-Eina és una màquina multifuncional i de gran robustesa.

Incorpora un control numèric de màximes prestacions, el model Fagor 8055 MC que disposa d'un programari basat en diàlegs, gràfics i cicles de mecanitzat optimitzats per obtenir major rendiment de la màquina amb el mínim esforç, reduint els temps de preparació.

Consta de guies prismàtiques temperades i rectificades amb suports recoberts de material antifricción. Incorpora un motor principal de 7/9 kW amb servomotores de 10,3/14 Nm per a moviments dels eixos X,I,Z (motors brushless A. de C.). Disposa de sortida per a sistema de comunicació RS-232C, clavegueres a boles ISO 3 (G-10) de gran precisió, selecció automàtica de velocitats per mitjà de CNC, sistema de mesurament en els tres eixos per mitjà de regles lineals, amarrador d'eina pneumàtic, cambiador automàtic d'eines bidireccional i greixatge centralitzat automàtic. Té con de l'eix portafresas MES-403-BT 40, protecció de guies, per mitjà de xapes telescòpiques, llum d'enllumenat i sistema complet de refrigeració.

Com a dades tècniques el model GVC 600 disposa d'una superfície de taula de 800 x 381 mm i una altura de la taula al sòl de 872 mm. La màquina té una potència instal·lada de 14 kW.