Iberclean, S.A. - Equips de filtrat de boirines d'oli

Kiekens Mistmaster 500

Captador de boirina: per a l'aspiració i filtrat de boirina d'oli i taladrinas

Fotografia de Captador de boirina
El captador Mistmaster 500 de Kiekens, empresa representada per Iberclean, S. a., està indicat per a l'aspiració i el filtrat de boirina d'oli i taladrinas. Per usar en maquinària de mecanitzat i processos industrials, el Mistmaster garanteix l'extracció tant de les boirines com els vapors, així com la recuperació dels refrigerants i lubrificants aspirats.

Evita també els sediments grassos en les màquines de producció i manté l'ambient laboral lliure de contaminants. Assegura un baix consum energètic i un cost mínim d'instal·lació. És un captador pràcticament lliure de manteniment, a més de garantir un baix nivell sonor.

El M500 té un cabal d'aire mesurat en l'entrada de 500 m3/h, amb una boca d'aspiració de 150 mm de diàmetre. El motor és de 0,55 kW de potència, i pesa 35 kg. El seu nivell sonor és aproximadament de 60 dB (A) mesurat a 1 m de distància. Disposa d'un grau de protecció IP 55 i garanteix una filtració superior al 99%.

El seu robust disseny garanteix una llarga vida d'ús en entorns industrials, amb el cos fabricat en acer inoxidable. És un captador centrífug d'alta qualitat que, gràcies al seu sistema de captació localitzada, les boirines d'oli i contaminants són aspirats a l'origen, amb el que s'evita l'exposició del personal.

Com a accessoris compta amb bancada de suport, postfiltros, silenciador addicional, mànega de tornada per a oli, interruptor a distància i mànega flexible de connexió per a aspiració. Les seves aplicacions més comunes són els centres de mecanitzat, màquina-eina, indústria petroquímica, indústria del metall, impremtes, etc.