Redex Spain, S.L. - Reductors i variadors de velocitat

Redex MSD

Caixes reductores de dues gammes

Fotografia de Caixes reductores de dues gammes
La companyia francesa Redex, a més del seu innovador disseny de caixes de dues gammes integrades dins del carner que formen la gamma RAM-MSD, disposa també de caixes d'accionament de claveguera MSD. Es tracta del concepte convencional amb transmissió de corriola a la claveguera o des del motor per al muntatge exterior al carner.

Aquestes caixes incorporen el ja conegut disseny d'engranatges planetaris d'aliatge d'acer i Cr-Mo endurits i rectificats, que permet obtenir en un disseny compacte, un alt rendiment, baixos nivells de soroll a màxima velocitat i ràtios de reducció molt alts (3,2, 3,8 i 4,9).

Parells de sortida de fins a 4.400 Nm i velocitats d'entrada de fins a 8000 rpm permet a aquesta gamma de caixes reductores adaptar-se a gairebé qualsevol potència de motor. La carcassa d'alumini aleteada en les grandàries mitjà i petit permet la màxima dissipació de la calor. El tipus i la situació dels rodaments han estat dissenyats per suportar les més altes càrregues radials de les corretges, cadenes silencioses o engranatges (segons el sistema de transmissió auxiliar empleat).

El canvi de gamma es porta a cavo per control remot (mitjançant servomotor elèctric, accionament pneumàtic o hidràulic) i la detecció mitjançant sensors de proximitat.

Existeix la possibilitat de diferents configuracions de muntatge: amb una corriola, amb dues corrioles (entrada i sortida), amb brida per a l'acoblament en la màquina en l'eix de sortida del reductor i amb brida a l'entrada del reductor per al muntatge directe de qualsevol motor.

Totes les unitats són sotmeses a intensos tests de qualitat de forma individual (rodament sense càrrega, sistema de lubricació, nivell sonor a màxima velocitat, cambiador de gamma en rodament, joc angular, rigidesa en torsió, etc.) abans de la seva expedició.