Beko Tecnológica España, S.L. - Secadores de aire

Beko Drypoint RA

Assecadors frigorífics d'aire comprimit: per al tractament de l'aire i gasos tècnics

Fotografia de Assecadors frigorífics d'aire comprimit

Drypoint RA és un assecador frigorífic desenvolupat per Beko que refreda, seca i estalvia.

El Drypoint RA compta amb una combinació de bescanviadors de calor de gran superfície i amb un disseny que minimitza els desviaments del cabal i les resistències addicionals al flux. A més, inclou el controlador DMC 18 o DMC 24, segons el model de Drypoint RA, per assegurar la vigilància dels paràmetres de funcionament de l'assecador i del purgador de condensats Bekomat.

L'assecador frigorífic té una màxima rendibilitat gràcies als baixos costos de funcionament i a un manteniment mínim. El líquid refrigerant R 404 A se ha remplazado pel refrigerant ecològic R 407 C que no ataca a la capa d'ozó.

Existeix un Drypoint RA adaptat a cada aplicació cabal. Asseca cabals d'aire comprimit des de 20 m3/h fins a 8.832 m3/h.

Beko Technologies també ha desenvolupat una sèrie d'assecadors de gammes especials de Drypoint RA per a aplicacions especials: assecador estàndard amb revestiment anticorrosión; assecador amb refrigeració per aigua; refrigeració per aigua amb bescanviador de calor multitubular; per a aplicacions d'alta pressió fins a 50 bar; i per a aplicacions en les quals el cabal d'aire comprimit aconsegueix fins a 80 °C.