Iberclean, S.A. - Aspiradors de neteja

Kiekens Gama KD y KG

Aspiradors industrials: indicats per a l'extracció de material

Fotografia de Aspiradors industrials

Els equips aspiradors industrials KD i KG de Kiekens són equips d'altes prestacions que asseguren un aire més net en el lloc de producció. Es componen segons un programa modular de fabricació que permet combinar diferents unitats de succió, filtres, dipòsits i cossos.

Els aspiradors de les gammes KD i KG són apropiats per a l'extracció de material, fins i tot si aquest és perjudicial per a la salut, en indústria del metall, plàstic, vidre, ceràmica, alimentària, pintura, química i farmacèutica, tot això gràcies a l'aplicació de materials filtrantes de qualitat certificada.

Les unitats són mòbils i adequades per a aspiració de grans quantitats de producte. Estan així mateix dissenyades per poder ser instal·lades com a centrals d'aspiració en xarxes centralitzades de neteja En elles, pot donar-se cobertura per a diversos punts d'aspiració simultània units mitjançant una xarxa de canonada.

Aquests aspiradors industrials es construeixen segons l'estàndard Europeu EN 60335-2-69 relatiu a l'aspiració de productes perillosos per a la salut.

Sota demanda, poden ser costruidos per a ambients explosius segons directiva ATEX 94/9/EC per a zones 2 (gas) i 22 (pols). Altres zones consultar.