Orpi, S.L. - Plats divisors

Golmatic RT 150

Aparell divisor: de taula circular

Fotografia de Aparell divisor
El RT 150 de Golmatic, empresa representada per Orpi, S.L., és un aparell divisor de taula circular amb una bona precisió de lectura, d'1 minut.

A més, la compensació de folgances permet realitzar treballs de fresat circular en el sentit de rotació de la maduixa.

Disposa de la possibilitat de divisió directa amb 24 forats de divisió. Amb la claveguera infinitat inclinada cap a fora es poden ajustar de forma ràpida i precisa les divisions que més s'utilitzen com són les de 2, 3, 4, 6, 8, 12 i 24.

La palanca de fixació enclava la superfície de treball per a la realització de treballs de fresat difícils. El dispositiu divisor inclòs en el conjunt de subministraments amb la placa divisora i el quadrant es pot canviar ràpidament pel disc graduat. Ara es poden ajustar sense dificultat alguna fins i tot divisions complicades per a la fabricació d'engranatges.

Els eixos llargs de peces es veuen suportats pel contrapunt.

El diàmetre de la superfície de treball és de 150 mm i l'altura de treball horitzontal és de 100 mm, mentre que l'altura de l'eix vertical és de 100 mm.

Existeix també la possibilitat de subjecció amb 4 ranures en T. Disposa de centrat MK2 i la claveguera és inclinable i amb folgança ajustable. El seu pes és de 20,1 kg.

El conjunt de subministraments amb la taula circular són un disc graduat, volant, divisió directa, quadrant, i una placa divisora.

El conjunt de subministraments en el joc complet és el mateix que l'anterior i a més amb contrapunt, punta MK2 i dispositiu de centrat per a plat de torn.

Com a accessoris opcionals estan disponibles plaques divisores 2 i 3, plat de 3 i 4 arpes, brida de subjecció i dispositiu de centrat.