Tecoi Corte, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Tecoi Corte, S.L.
Pol. Ind. La Herrera I
24812 Sahelices de Sabero (León) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑637764447   +34‑987702047   +34‑651733752  
🖷:  +34‑987703131
w:  www.tecoi.com
Maquina o maquinària o sistemes de cort industrial

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Tecoi Corte, S.L.

Localitzada a la zona nord-oriental de la província espanyola de León, Tecoi Cort, S.L. va iniciar la seva activitat l'any 1995 com a part d'un grup familiar d'empreses. En els seus inicis es va especialitzar en solucions d'automàtica, robòtica i tecnologia de tall de plasma en alta definició prestant assessorament i servei tècnic a diverses empreses.
Poc després, començaria la seva etapa com a constructor de maquinària industrial. A causa del continu creixement i assentament al mercat nacional, es produeix el seu independización, constituint-se com a Societat independent per a la construcció en exclusiva de sistemes de tall automàtic para plasma d'alta definició, alta capacitat, oxicorte, mecanitzat i làser, basa la qualitat de les seves instal·lacions en els equips que les conformen: capçals d'alta capacitat, bisellat amb plasma 3D i oxicorte triple, cort i mecanitzat de qualsevol tipus de perfils i línies automàtiques de tall amb bisell i mecanitzat combinat.
Tecoi Cort, S.L. dissenya, fabrica, instal·la i realitza el manteniment de màquina de cort industrial i disposa en l'actualitat d'una extensa xarxa comercial i tècnica en tot el mercat nacional, comptant amb més de 350 instal·lacions, així com una important cartera de distribuïdors-importadors a Europa i Amèrica del Sud.
El continu procés de recerca i desenvolupament aconsegueixen un producte final líder en innovació i qualitat, bases fonamentals per a la satisfacció total dels seus clients.