Segeda, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Segeda, S.L.
Guadiana 49 - Pol. Ind. Los Caños
06300 Zafra (Badajoz) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑924563031  
🖷:  +34‑924553955
w:  www.segeda.com
Fabricació de maquinària per a extracció i transformació de roques.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Segeda, S.L.

Fundada en 1982 com una empresa auxiliar de Deutz Diter, SEGEDA es va iniciar en la fabricació de maquinària per a pedreres entorn de 1990. Sense oblidar l'activitat principal de les seves 4 fundadors, la mecanització en general, en l'actualitat SEGEDA centra la seva producció en la fabricació de banqueadores i tot tipus de maquinària de perforació en pedreres, sondes i equips pneumàtics i hidràulics per retroexcavadoras de diferents característiques, sempre adaptades a les necessitats tècniques dels nostres clients; així com en la fabricació de maquinària auxiliar per a l'extracció i transformació de roques ornamentals.

En els últims anys, gràcies al caràcter innovador del seu equip humà, ha impulsat el disseny, fabricació i comercialització de maquinària de perforació amb aplicació en l'obra civil i la mineria, així com el desenvolupament de projectes per a altres sectors com el termosolar o fotovoltaic. A més, realitza treballs de manteniment per a grans indústries, sempre segons les indicacions dels seus clients.